Tapahtuman oletuskuva

Terveysteknologiakiihdyttämö

14.3.2022 12:30

Teams

Koulutuskokonaisuuden sisältö

Kevään 2022 Terveysteknologiakiihdyttämö on koulutuskokonaisuutena kuin "ajokortti terveysteknologian alalle". Osallistumalla kokonaisuuteen saat kattavan kuvan terveysteknologian alan tärkeistä aihepiireistä. Koulutuksissamme opit näppärästi, miten tuote voidaan saattaa turvallisesti ja sujuvasti markkinoille: asiantuntevien kouluttajiemme opastuksella säästät asioiden selvittämiseen kuluvaa aikaa ja vaivaa.

Koulutuskokonaisuudessa keskitymme erityisesti ohjelmistoihin lääkinnällisinä laitteina (SaMD): perehdymme aiheeseen ketterän kehityksen organisoimisen sekä esimerkkien kautta.

Koulutuskokonaisuudessa käsittelemme muun muassa seuraavia aihepiirejä:

  • Perusteet lääkinnällisten laitteiden pelikentästä, sääntelystä, laadunhallintajärjestelmästä ja olennaisimmista standardeista
  • Perusteet lääkinnällisten laitteiden riskienhallinnasta, käyttävyydestä ja kliinisestä arvioinnista
  • Lääkinnällisten laitteiden valmistajan rooli ja vastuut sekä valmistuksen organisointi
  • Tuotekehityspolku, sen sujuvoittaminen ja kompastuskivien välttäminen
  • Tuotteen elinkaaren hallinta ja seuranta julkaisun jälkeen

 

Ilmoittautumiseen

 

Koulutuskokonaisuus koostuu kuudesta 2,5 tunnin webinaarista seuraavina ajankohtina:

Voit tutustua webinaarien tarkempaan sisältöön linkeistä niiden omille tapahtumasivuille.

 

Kenelle koulutuskokonaisuus on suunnattu

Terveysteknologiakiihdyttämö soveltuu kaikille terveysteknologian alan parissa toimiville tai sinne siirtyville organisaatioille sekä asiantuntijoille esimerkiksi seuraavista rooleista: tuotekehitys, laatu, kliinikot, tutkijat, rahoitus, yritysjohto, HR.

Suosittelemme kokonaisuutta myös uusien työntekijöiden perehdyttämiseksi. Koulutuskokonaisuus on suunnattu erityisesti ohjelmistotuotteiden parissa toimiville.

 

Ilmoittautuminen ja käytännöt

Koulutuskokonaisuuteen sisältyvät webinaarit järjestetään Teamsin kautta. Teams-linkit lähetetään ennen webinaareja. Linkit ovat henkilökohtaisia, eikä niitä saa jakaa eteenpäin. Webinaarien esityskieli on suomi.

Webinaarien jälkeen koulutusmateriaali ja linkki webinaaritallenteeseen toimitetaan sähköpostilla. Tallenne on katsottavissa kuukauden ajan webinaarin toteutuksesta. Koulutuskokonaisuuteen osallistumisesta saa sertifikaatin.

Voit ilmoittautua myös vain yksittäisiin Terveysteknologiakiihdyttämöön sisältyviin webinaareihin.

 

Hinnoittelu ja maksutavat

Huomioithan, että perushinta koskee yksittäisiä tai kahden henkilön ilmoittautumisia. Tarjoamme ryhmäalennuksen 3-10 hengen ryhmille samasta organisaatiosta: valitse ilmoittautumisvaihtoehdoksi “Ryhmä” hyödyntääksesi edun. Jos organisaatiostanne olisi tulossa yli 10 hengen ryhmä, ota yhteyttä events@clinipower.fi.

Maksutapoina verkkokaupassa ovat lasku sekä verkkopankki- ja luottokorttimaksut.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

14.3.2022 12:30

Päättyy:  

13.4.2022 11:30

Tapahtumapaikka

Teams


Lisätiedot

Clinipower Finland Oy

events@clinipower.fi